تلاش برای رونق بخشیدن به کشاورزی
بازدید : 1053
همه با هم برای احیای صنعت پر رونق کشاورزی در بخش کتیج از استان سیستان و بلو چستان
خشکسالی اینجا دارد بیداد می کند . . .
همه با هم برای احیای صنعت پر رونق کشاورزی در بخش کتیج از استان سیستان و بلو چستان
خشکسالی اینجا دارد بیداد می کند . . .
به گزارش پایگاه خبریخادمین نیوز، باتوجه به محرومیت منطقه و وجود خشکسالیهای شدید در منطقه، موسسهخیریه خادمین در راستای خدمترسانی در این بخش از استان اقدام به اجرای پروژههای آبرسانی به مناطق روستایی و بیبهره از این امکان نموده است.
مدیرعامل خیریه خادمین در روز سه شنبه ضمن افتتاح و راهاندازی سیستم آبرسانی به سه روستای حوزه بخش کتیج از شهرستان فنوج عنوان نمودند: تاکنون بیش از ۱۲ مورد آبررسانی در روستاهای مختلف به کمک خیرین محترم صورت گرفته در نظر دارند درصورت مشارکت خیرین و نیکوکاران گرامی تا پایان امسال این میزان را به بیش از ۱۰۰ مورد افزایش دهند.
آسمونی : با شکلگيري تمدن در جوامع بشري که پروسهاي طولاني را تا به امروز طي کرده و به شکلگيري فعاليت جديدي به نام کشاورزي انجاميد به نحوي که در دوران باستان با آغاز زندگي کوچنشيني و سَپس تشکيل روستاها در حاشيه شهرها روند توسعه و تکامل خوش را تا به امروز طي کرده است لذا با شروع کشاورزي در روستاها و ايجاد قشر جديدي به نام کشاورزان در طبقات اجتماعي جامعه ايران و ديگر جوامع، زندگي کشاورزي رونق گرفت و انسان ها با توجه به چگونگي رويش انواع گياهان و خاصيت غذايي و دارويي آنها، همچنين در اختيار داشتن آب و خاک مناسب دريافتند که با کاشتن، پرورش و آبياري دانههاي گياهي، درختان و درختچهها ميتوانند غذاي خود را تامين کنند.
کشاورزی ارگانیک یک روش کشاورزی بدون استفاده از هیچ گونه مواد شیمیایی یا مصنوعی است. این نوع محصولاتی با بالاترین مقادیر مواد غذایی و همچنین حداقل تاثیر بر روی طبیعت تولید می شوند. کشاورزی ارگانیک به نوعی یک استراتژی مدیریت زیست محیطی است که از گذشته مورد استفاده بسیاری از کشاورزان با هدف سالم نگه داشتن خاک از طریق استفاده از مواد طبیعی بوده است. این استراتژی باعث افزایش باروری خاک، جلوگیری از فرسایش خاک می شود و در عین حال حفاظت از انسان ها و حیوانات را در مقابل عوارض جانبی مواد شیمیایی و مصنوعی به عهده دارد. با استفاده از مواد بیولوژیکی می توان گیاهان را در مقابل میکروب ها به خوبی محافظت کرد. بسیاری از محصولات کشاورزی مانند سبزیجات، میوه، گیاهان، گوشت، شیر، تخم مرغ، و غیره توسط بعضی از کشاورزان تولید می شوند. بر اساس قوانینی که برای محصولات ارگانیک وجود دارد، این نوع کشاورزی باید کیفیت محصول را در حد عالی تضمین کند.
در کشاورزی سنتی، فعالیت کشاورزی از قبیل زراعت، باغداری و دامپروی یا پروش ماهی و … برای دهقان کار او و نوع زندگی او محسوب میشود و این مهمترین ویژگی این گروه و متامیز کننده از سایر افرادی که کشاورزی فقط شغل آنها و محل کسب درآمد آنها میباشد در صورتی که زندگی آنها میتواند در شهر یا در روستا باشد. در کشاورزی سنتی نیروی کار مهمترین عامل در افزایش تولید میباشد و این یکی از دلایل وجود خانوارهای پر جمعیت در مناطق کشاورزی بودهاست..